Kære Du.

Der er ingenting der kommer nemt til mig!

Jeg slider som et bæst for at komme et andet sted hen med mig selv!

Åh Nej – nu står jeg her igen, samme F…… situation, nye mennesker!

Er der nogen af de 3 sætninger de resonerer med dig? Kan du kende de vilkår for vækst og forandring? Det behøver ikke være sådan. Du kan godt få det legende let i dit liv og selv om livet ikke er lineært, go dine dage stadig vil være helt forskellige og der også vil være dage hvor du rammer bunden og kun kan se Netflix og drikke te – så er din sårbarhed og dit hjerte dine bedste venner og det pejlemærke der kan lede dig i den retning du drømmer om at komme.

Den måde, jeg som hjælper gør tingene på, er ikke for alle.

Det skal jeg da være den første til at indrømme.

Du skal virkelig ville det – ellers giver det ikke mening for mig at hjælpe.

Men det at jeg har modet til at gå ind i “flammerne” og stå midt i bålet, mens jeg finder ud af hvorfor jeg nu er havnet her igen – det er det jeg kan lære dig.

Det med at få øje på sine egne svagheder og styrker.

At pludselig kunne se mønsteret og blive i stand til at flytte sig og opleve personlig vækst – det er der jeg selv elsker at stå og det er der jeg har expertise til at støtte dig i at stå.

Som noget nyt, tilbyder jeg forløb hvor jeg bliver din livsmentor. Forløb hvor vi finder dine mønstre, og finder veje til at forandre dem, og til at skabe nye mønstre der tjener dig bedre. Nye mønstre hvor det er dig der bestemmer hvordan det skal se ud i dit liv. Og ikke de forventninger du tænker andre har til dig, ikke det du i skolen blev fyldt op med, men det du MÆRKER er din essens og det du gerne vil.

Det bliver fedt at åbne op for og jeg glæder mig virkelig meget til at du deler din rejse med mig. Det er en anden måde at arbejde på end den terapeutiske måde, hvor der jo er en del af det jeg kalder arkæologisk arbejde. Mentorship handler meget om at se på det du gør, den måde du handler på og forbinde dig til nye handlemåder og nye perspektiver til dit levede liv.

Der vil blive kæmpe rabat på de første forløb, så skal du have glæde af den rabat så skriv til mig på

info@MonaK.dk

Så skriver jeg dig op og tager kontakt til dig når jeg har lagt det ud på hjemmesiden.

Du kan selvfølgelig også komme med til foredraget d. 16.05.2018 hvor du så kan beslutte dig om jeg er den rigtige for dig.

Læs mere her:

Foredraget til dig der gerne vil have mere ud af livet

Eller du kan købe dig adgang til forløbet Dit hjerte kan tale kan du lytte – som starter i april.

Du kan læse mere om det forløb her:

Dit hjerte kan tale

Hvis du køber dette forløb, så følger der automatisk 2 billetter med til foredraget der handler om dit hjerte.

Jeg ønsker det for dig som du ønsker for dig.

Knus til dig

Mona K

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *