Kære Smukke menneske.

Jeg vil gerne dele en egentlig meget privat ting med dig.

Jeg oplever nogen gange at det at dele noget man egentlig synes er meget privat, kan give adgang til et dybere lag i en selv – og derfor vil jeg dele med dig idag at jeg skriver dagbog.

På engelsk hedder det “Journaling” og det ord kan jeg faktisk bedre li’ – det er mere sandt for mig, for jeg skriver ikke hemmeligheder ned. Det er ofte det man tænker om en dagbog. Men jeg deler mine tanker med universet og med mig selv. Der er mange ting der bliver tydeligere for mig når jeg gør det.

Idag har jeg først mediteret, og lige bagefter skriver jeg uden at tænke. Jeg lader det flyde ud der kommer, og jeg giver mig selv lov til at give mig hen. Jeg overgiver mig til Universet og når jeg har gjort det, så gør jeg det lidt mere.

Jeg skriver i hånden, i min smukke bog jeg har fra http://nordicnotebook.dk

Det er min samtale med Universet, det er min søgen efter mig på denne dag og det er mit hjerte og min sjæl jeg lader flyde ud på papiret, når jeg gør det. Jeg gør det ikke hver dag – men på dage hvor jeg mærker det giver mening og jeg har brug for det med at komme lidt dybere ned i mig selv.

Jeg mediterer hver dag – men ikke altid fra guidede meditationer. Ofte gør jeg det med mig selv, og er efterhånden ganske ferm til at finde ind i den tilstand hvor jeg oplever at svarene kommer.  Det er i stilheden at alle de gode ideer kommer, at alle svarene synes at blive downloadet – og det er der jeg for alvor mærker kærligheden til mig selv.

jeg fandt idag en virkelig god guided meditation på youtube om at komme tættere på din egen intuition. Du kan finde den her Meditation om at lytte til din intuition

Jeg deler det her med dig, fordi det kan godt være du (ligesom jeg stadig har og har haft i langt højere grad end idag) har nogle stunder hvor du har svært ved at finde mening. Hvor du søger efter forklaringer, og efter at forstå hvorfor det ene eller det andet sker.

Denne metode kan måske hjælpe dig som den har hjulpet mig.

Du behøver ikke at betale en masse penge for at gå i terapi, du kan godt finde svarene inde i dig selv – det eneste du måske har brug for er at lytte til din indre stemme.

Kan du det allerede, men afviser det du hører – så kan nogle få timers terapi måske godt hjælpe dig til næste niveau. Når jeg arbejder terapeutisk med mennesker så lytter jeg til det der kommer indefra mig – jeg lytter til det du siger og sammen finder vi mening og sammen finder vi de redskaber der kan være hjælpsomme for dig.

Lad ikke livet løbe om hjørner med dig. Lyt til din indre stemme og find dit formål – hvad er det du bringer til alle os andre, hvad er din gave til dig og til os.

Jeg har jo forskellige muligheder for at støtte dig i din proces – blandt andet det forløb der handler om dine værdier – men jeg har også en mulighed for at spare lidt på et terapeutisk samtaleforløb hos mig hvis du køber 10 samtaler med det samme.

Du kan læse om det hele ved at klikke Her

Men lyt til dit indre er mit budskab – skriv til dig selv, måske i en samtale med Universet – eller bare skriv hvad du er taknemmelig for i dit liv – det kan også skabe et nyt perspektiv og er et godt sted at starte.

Ingen af de links her er sponsoreret.

Vær den du er – det er vigtigt for os andre.

Knus til dig

Mona K

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *