Kære dig.

Jeg tilmelder mig også nyhedsbreve. Især har jeg været hos mange der fortæller hvordan jeg skal skrive for at få mine læsere til at købe. Og hvordan jeg skal formulere mig for at der skal komme flere læsere.

Og ærligt – jeg gider faktisk ikke lytte til dem. De mener det godt, helt sikkert – og de ved noget – det gør de.

Men de er ikke mig. Det er kun mig der er det.

Jeg gør tingene på min måde. Derfor har jeg også meldt mig ud af KV17 kampagnen. Altså jeg har ikke meldt mig ud af valget – men af kampagnen. Fordi jeg ikke kan stå inde for den måde bestyrelsen agerer på. Jeg kan ikke bakke op om ham de har valgt til at stå øverst på listen.

Det er egentlig ligemeget hvorfor, det der er min pointe er at jeg står op for mig. Jeg gør det der føles rigtigt for mig.

Der er ingen der kan mærke hvordan det er for mig, andre end mig. Og de meddelelser jeg får fra mit eget indre, de lyver faktisk aldrig for mig. Selv når andre gør det, så siger mit indre altid sandheden.

Og jeg lytter til det.

Gør du det? Hvis ikke du gør, så har jeg et forløb hvor du kan lære det, sammen med mig og 7 andre der gerne vil stå op for sig selv når det gælder.

Så jeg er stolt i disse dage. Stolt af mig, fordi jeg stod op for mig. Jeg holdt fast selv under pres, og jeg elsker mig selv for det.

Hvad med dig – hvad har du stået op for for nylig? Pral med det – det er sgu vigtigt 😉

Link til forløbet her:

Skab dit liv baseret på Dine Værdier.

Hav en skøn dag.

Knus til dig

Mona K

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *