Kære Du.

Jeg har været klient i snart 30 år. Jeg går i terapi nu om stunder, fordi jeg ind imellem kan opleve at der er noget der forstyrrer mig. Skaber en tåge i mit fokus, og også fordi når man som jeg arbejder med andre mennesker, så er det afgørende at have styr på sin egen historie, på sit eget rod så at sige.

Oprindelig startede jeg i terapi fordi jeg fik min datter. Jeg vidste at for at kunne hjælpe hende, i hendes liv, skulle jeg rydde op i min egen historie. Det blev begyndelsen på en kæmpe transformation af mit liv, at mit selvbillede og af min måde at være i verden på.

Fra et liv der primært blev levet i overlevelsesstrategier i et forsøg på ikke at mærke smerten – til et liv hvor jeg idag elsker at være. Ikke at skulle noget, men at være med det der er lige nu. At mærke kærligheden, varmen, glæden, sorgen, de udfordringer der præsenterer sig – og stadig være i ro, være helt og aldeles sikker på at jeg er i orden. Der er ikke noget galt med mig eller med den måde jeg er i verden på.

Med en helt dyb tro på at jeg er kærlighed, jeg er en del af Universet og jeg er elskelig. Fuldstændig som du er – som vi alle er. Jeg er også helt fast i troen på at alt er energi, at vi er en og samme – du er mig og jeg er dig. Vi er af samme energetiske materiale og derfor bør vi ikke adskille os fra hinanden med vrede, med skælden og smælden, med krænkelser og overgreb, med fordømmelse og nedgørende ord og handlinger.

Vi skylder os selv og hinanden at blive sammen ved at blive i kærligheden, ved at se den anden som dig selv, ved at vide at det du møder i den anden er en del af dig. Ofte er det vi ser i andre noget vi ikke kan se i os selv, men det betyder ikke at det ikke er der, det betyder ikke at det du ser ikke er en del af dig.

I terapien har jeg lært at regulere mig selv i svære situationer. Jeg er idag næsten altid rolig, vågner hver dag med et godt humør, med tro på at det er mig der skaber dagen og at jeg er elskelig, betydningsfuld og en del af noget der er langt større end jeg kan begribe.

Sådan har det ikke altid været. Engang var jeg vred det meste af tiden, følte smerte hele tiden, som jeg gjorde alt for at drukne, bedøve og holde på afstand. Det var svært for mig at være i relationer, svært at tro på at jeg var betydningsfuld, elskelig og endda at jeg havde min berettigelse her på jorden. Så egentlig kan man sige at jeg forsøgte ganske langsomt at tage livet af mig selv.

Indtil jeg kom i terapi. Så skiftede det – altså ikke med det samme, men langsomt, ganske langsomt skete der forandringer, fik jeg set mig selv i et andet perspektiv, fik jeg troen på mig selv og idag er jeg det menneske jeg ønsker at være.

Uden terapi var det ikke gået. Jeg ville være gået til bunds og med mig min datter. Så derfor betyder det meget for mig at alle har den mulighed.

Derfor gør jeg det jeg gør.

Derfor vil jeg så gerne hjælpe dig med at komme igang med terapi, og selv om du ikke har nogen penge, synes jeg alligevel du skal have mulighed for at gå i terapi, så jeg har startet en fundraiser hvor du kan donere penge til dem der har brug for terapi, men ikke har råd til det. Du kan donere her:

https://www.facebook.com/donate/463703274025176/

På forhånd Tak.

Tak for du læser med.

Læg gerne en kommentar.

Har du brug for hjælp kan du ringe helt uforpligtende.

60 64 25 03

Kærlige Hilsner

Mona

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *