The Passion Test.

The Passion Test har været en del af mig nogle år efterhånden.

Da jeg lige havde været på kurset og var blevet en Passion Test Facilitator havde jeg det virkelig dårligt.

Jeg kæmpede med min indre kritiker, som forsøgte at fortælle mig at jeg var blevet fuppet.
Det var også meget Amerikansk, kommercielt og prangende på en gang.
Og det var også hjertegribende, transformerende og overvældende.

I dagene efter kunne jeg næsten ikke navigere i mit eget liv, jeg var helt stille og havde brug for ro. Lang tid efter går det op for mig at jeg havde haft en Kundalini Rejsning (og nej det er ikke noget med Sex Læs mere her  )

Mit hjerte var åbnet, min sjæl havde vist sig og mit liv var forandret.

Jeg havde ikke i min vildeste fantasi, forestillet mig at JEG skulle opleve noget lignende.

Jeg som altid har begge ben solidt plantet på jorden, og som altid handler og løser tingene – hurtigt.

Jeg følte mig henført og forført til et sted jeg ikke før havde været, og samtidig har jeg aldrig følt mig mere til stede med mig selv, mere tro mod mig selv og mere opmærksom på hvad og hvem jeg selv er.

Ud over at jeg fik denne oplevelse – blev jeg klar på hvad der er mit formål i livet, jeg blev klar på hvad det er jeg drømmer om og jeg fik nogle værktøjer til at give mig selv omsorg og glæde.

Jeg tog min tid til at opdage det her.

Jeg har rejst til San Diego for at være sammen med mennesker der havde denne tilgang og energi, og jeg har søgt i og udenfor mig selv, for at holde fast i denne spirituelle vej der blev åbnet.

Jeg har endda trukket mig væk, for at komme tættere på – hvis det giver mening.

Nu er den der “bare” som en del af mig.

Jeg er ikke blevet religiøs eller troende på den måde. Men jeg er blevet tro mod mig, og jeg tror fuldt og fast på at Universets kraft er stor. At det vi føler og tænker former vores liv, og hvis vi holder os på den positive sti, tænker smukke tanker om os selv og andre, og er i verden med kærlighed, så bliver det godt – så kan vi som menneskehed forandre verden.

Det har været et stort skifte for mig.

Og det betyder også at jeg mærker savn, sorg og smerte på en ny måde. På en kærlig måde overfor mig selv, og med tilgivelse overfor de som har gjort mig ondt.

Mit hjerte er expanderet til helt utrolig dimension, og jeg ved at mit liv er for at hjælpe andre at undgå at komme i de samme situationer som mig. Mit liv er forebygge seksuelle overgreb, ved at hjælpe forældre til at forme deres børn, så de ikke er tilgængelige for krænkere. Mit liv er at støtte forældre i at forme deres børn med bevidsthed om, hvad det er verden har brug for og hvordan deres børn kan blive mennesker med først og fremmest rene hjerter og smukke kærlige sjæle.

Kender du din mission i livet? ved du hvorfor du er her?
Ellers kan The Passion test måske være et redskab for dig.

Klik på billedet herunder – så kommer du til hjemmesiden.

Til inspiration og glæde.

Knus
MonaK

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *