Jeg er med i den del netværk med andre Solo selvstændige. Det er et must for sådan en som mig (og de andre) fordi det kan godt blive ensomt at være den eneste medarbejder i virksomheden, den ene dag efter den anden.

Så for at holde sig på sporet og se andre med samme eller aner inspirerende opgaver og udfordringer, er vi i netværk med hinanden. Man kan sige at for os der laver lidt det samme, bliver det vi kalder Konkolleger, fordi vi jo også er konkurrenter.

I min optik er der nok til os alle, og vi kan lige så godt hjælpe hinanden. Så jeg er meget hjælpsom også i disse netværk.

Nå – men tilbage til superpowers. Forleden gav vi hinanden den opgave at finde sig benævne vores Super Power. Og det er en virkelig god øvelse til at se dine egne kvaliteter og hvad det er du bringer til verden. Hvordan kan du være med til at forandre livet i og omkring dig ved at bruge de Super Powers du har?

For mig blev de vigtigste at jeg er god til at lære andre at tale følelsernes sprog, og jeg er meget rolig. jeg er sådan en der kan komme ind i et rum og sænke et konflikt niveau alene med min tilstedeværelse. Jeg har oplevet det mange gange. Og bagefter kan jeg støtte i at tale følelsernes sprog.

Det med at kunne tale følelsernes sprog gav en mor mig for mange år siden, da vi afsluttede et langt forløb i hendes familie. Hun sagde at nu kunne de tale følelsernes sprog og var ikke længere bange for at sige hvordan de havde det indeni, og det var blevet langt vigtigere end det at leve op til de krav og forventninger der kom udefra. At de som familie nu kunne tale med hinanden om hvad de følte, og ikke længere brugte særlig meget tid og energi på hvordan de andre tænkte om dem, eller hvad de skulle gøre for at ligne dem de andre mente de skulle være.

Det er bare så vigtigt at du er i stand til at mærke hvad du bærer i dit hjerte og at du har ord til at udtrykke det. At du ikke forestiller dig hvordan det er over i den anden, men alene bruger energi på at fortælle hvordan det er i dig. Empatien opstår når vi spejler os i den anden og MÆRKER hvad der sker, frem for når vi fortolker på det vi tror der sker.

Min workshop der starter i April giver dig redskaber til at gøre lige præcis det. Dit hjerte kan tale, men kan du lytte?

Du kan læse mere her:

Dit hjerte kan tale – lytter du?

Og er du allerede klar til at komme med på dette fantastiske forløb der varer i 6 måneder, hvor du får et nyt perspektiv på dig selv og dit liv forandres hvis du vil kan du klikke her:

Jeg er så Klar.

Hav nu en dejlig weekend og gå på jagt efter dine superpowers sammen med dem du elsker 😉

Knus

Mona K

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *