Overgreb er aldrig godt. Vi har alle været udsat for det på et eller andet tidspunkt. Overgreb har mange ansigter og det kan næsten føles som et overgreb når vi tvinger et barn ned i en flyverdragt de ikke vil have på.

Overgreb blive særlig slemme når det er vold eller seksuel karakter. Og følgerne af det er nogen gange fuldstændig uoverskuelige. Hvis vi vokser op i familien hvor der ikke tales om tingene, det er måske der overgrebene foregår eller din familie er sådan at det kunne du bare ikke fortælle dem. Så får det følger langt op i voksenalderen.

Susanne og jeg har begge været udsat for overgreb af seksuel karakter. Vi har uddannet os sidenhen og arbejder nu med ofre for overgreb i forskellige kontekster.

Vi møder rigtig mange der i deres voksenliv møder udfordringer som de umiddelbart ikke kæder sammen med overgrebene fra barndommen, det er jo længe siden og kan det virkelig passe.

Det har vi lavet nogle foredrag om. Du kan købe billetterne her: https://billetto.dk/da/events/3-engagerede-foredrag-om-senfoelger-af-seksuelle-overgreb

Jeg håber du kommer forbi, for selv om det ikke handler om dig, så er der helt sikkert en i din omgangskreds det handler om.

Hver 5 i en skoleklasse er udsat for overgreb. Da jeg var barn var det endnu flere…..

Hjælp os med at udbrede kendskabet til denne problematik.

Kærlige hilsner

Mona

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *