Forandringer tager tid….

Kære Du.

Jeg har skabt et forløb der varer 12 måneder.

Det starter ud med 2 fulde dage hvor jeg tager deltagerne gennem 6 forskellige temaer og lytter til hvor de er i forhold til de temaer.

Efterfølgende skal vil være sammen hver måned i 3,5 time, hvor vi skal tale om hvordan det går med at forandre livet.

Vi arbejder i en oplevelsesorienteret ramme, altså det er deltagernes hverdag der bestemmer hvilken retning hvert møde tager og hvad der er væsentligt.

Jeg har ofte oplevet, at når det foregår i grupper, inspireres man af hinanden, der er altid et udbytte, fordi det den anden oplever passer godt ind i det jeg selv oplever.

Hvor tit læser du ikke en artikel, hvor der beskrives noget du genkender 100 % eller møder nogen der fortæller om elementer af deres liv, som du fuldstændig kan spejle dig i…..?

Jeg oplever det ofte – og jeg er slet ikke i tvivl om, at sammen i en gruppe er udbyttet langt større end hvis du går alene og gerne vil forandre dit liv.

Kroppen består af celler og molekyler – ikke at jeg skal gøre mig klog på særlig meget af den slags, men hver 3. måned har dine knogler regenereret sig og er helt nye – din hud fornyer sig løbende og det er i det hele taget et helt unikt instrument vi der har.

Så hvordan er det så du behandler den – Kroppen?

Fylder du den med “Beigefarvet” mad og ingen grøntsager – taler du nedsættende om den, fordi den ikke ser ud præcis som de fotoshoppede gør – giver du den nok vand i løbet af dagen – og kæler du for den når den er træt eller pisker du den hurtigt videre?

Er du kærlig overfor dig selv eller lever du i frygt for ikke at være tilstrækkelig og ikke at kunne udfylde det du tænker de andre gerne vil have?

Hvis du forestiller dig at kroppen er celler, at alt er energi og du påvirker celler og energi med alt dit væsen, med de celler og energier du bærer, dem du omgiver dig med påvirkes af det og den radius du på ethvert givent tidspukt er i berører du dig selv og andre.

Så giver det vel egentlig god mening at du anstrenger dig for at være den bedste udgave af dig selv, at du gør dit yderste for at energierne – som vi alle består af – får den aller mest kærlige, optimale lysende behandling det overhovedet er muligt…. Eller hvad siger du?

Derfor er det af stor betydning at du taler kærligt og pænt om dig selv, at du elsker dig og at du udviser den største omsorg og glæde ved dig.

Har du svært ved det så kan jeg hjælpe.

På siden her kan du finde forløbet “Bryd Skallen – Få det liv du drømmer om”  – og det er ikke mig der definere det liv du drømmer om – det gør du og det får du støtte til på dette forløb.

Ja jeg vil gerne have det liv jeg drømmer om

Vi starter hold op næste gang inden så længe – tøv ikke med at tilmelde dig – det bliver helt fantastisk.

Kærligst Mona K

for yderligere info er du velkommen til at ringe på

60 64 25 03

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *