Kære Forældre.

Hvis min antagelse er helt skæv, så vil jeg rigtig gerne høre det.

Vil du hjælpe mig med at afklare det…..?

Jeg underviser i forskellige kontekster voksne i personlig udvikling. Og rigtig mange gange oplever jeg, at der er flere der siger at de synes det ER svært at være forælder.

Selv om det går godt i hverdagen, så handler det rigtig meget om konflikter der ikke er nemme at gennemskue, børn der ikke vil sove, børn der ikke vil spise det samme mad som resten af familien, børn der ikke vil afsted om morgenen og så videre og så videre…….

Da jeg blev mor for snart 30 år siden, da synes jeg det var svært – sådan på et helt generelt plan.

Og så var det svært fordi jeg selv havde nogle issues – altså jeg havde det ikke godt med mig selv, men vidste det faktisk ikke helt. Så på den måde var jeg uklar i mine egne værdier, og i hvordan jeg faktisk gerne ville være mor. Jeg lærte det undervejs, og det blev på bekostning af min datters trivsel. Hun

Hvilke udfordringer oplever du at have i hverdagen – hvis der er nogen? Handler det om tid, eller om adfærd? Handler det om dit parforhold eller om noget praktisk – eller om noget helt femte?

På webinaret på Torsdag vil jeg adressere lige hvad du beder om – du kan sende mig en mail lige her: info@monak.dk hvis du ikke har tid til at være på webinaret, så stil bare dit spørgsmål alligevel, jeg skal nok svare.

Børn der mistrives er forældres største skræk…..

Det er den bekymring jeg kan hjælpe dig med. Den vil jo altid være der, fordi vi som forældre bekymrer os om vores poder – uanset hvor gamle de bliver. Men det er jo ikke meningen at vores børn bliver pakket ind i vat og bomuld, fordi vi er bekymrede for om der sker noget med dem. Og hvornår er det så vi skal slippe og hvornår er det vil skal stramme? Har du helt styr på det?

Jeg vil bare gerne hjælpe.

Og det er min mission, det er min drøm og det er min glæde at hjælpe børn og forældre.

Gennem 25 år har jeg været i feltet, gennem 30 år har jeg endevendt mit eget forældreskab, og alle disse erfaringer er kogt ned til en maggiterning af viden – hvad vil du gerne hive ud af mig hvis du frit kunne vælge?

Jeg vil glæde mig til at høre fra dig 😉

Kærligst

cropped-Final_Banner.jpg

MonaK

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *