Kære Læser.

Der er ofte en del sorg og smerte forbundet med at flytte sig fra et liv som “Offer” til et liv som en “Vinder”.

Tro mig – jeg ved det. Jeg har gået vejen, trådt på stien og følt det hele undervejs. Jeg har råbt, grædt, været fuldstændig opslugt af frustration og modløshed – med et liv som mit, med overgreb, manglende kærlighedsudtryk og underskud på medmenneskeligheds kontoen har det været en snoet vej, fyldt med huller, sten og forhindringer som mere end en gang har fået mig til både at tænke og råbe ud i rummet:

“NEJ – NU ORKER JEG IKKE MERE – JEG VIL SÅ GERNE VÆRE FÆRDIG MED DET”

Men det fortsatte, og der var ingen vej tilbage da først jeg havde sat processen igang – kender du ikke det?

Så den personlige rejse jeg var startet på skulle bare føre mig i mål.

Målet var dengang at få et så “normalt følelsesliv som muligt”….. Ja okay så – og hvordan ser sådan et liv så ud?

Det havde jeg ingen ide om da jeg første gang trådte ind hos Psykolog Karin.

Jeg har stadig ikke nogen definition på hvordan et normalt liv ser ud, men jeg har en ide om hvordan MIT normale følelsesliv ser ud.

Jeg har en ide om hvad JEG ønsker og hvilken vej der er MIN.

Med den viden jeg har nu – hvor jeg er så langt i min egen rejse, har taget så meget uddannelse og hjulpet så mange mennesker, ved jeg at det gode liv er det liv der er dit, det kommer frem når du tager ejerskab for hvem du er, hvorfor du er her lige nu og hvad der er din opgave mens du er her.

Når du overgiver dig fuldstændig til hvem du er, gennemlever og gør op med de begrænsninger din opvækst, dit tankesæt, de andres forventninger (eller hvad det nu er for dig) har sat dig i, så vil du lande i det der er dit liv.

Når du finder modet til at flytte dig væk fra den livshistorie der har været, og ind i den livshistorie du ønsker at efterlade når du skal videre herfra – så vil du på et tidspunkt havne i det jeg kalder Mellemrummet.

Mellemrummet er det sted i dig, hvor du stadig mærker ekkoet af det der var, kan se skygger fra smerten du gennemlevede og mærke suset fra din egen udvikling.

Det er der hvor du godt ved at nu er du ude på den anden side, der hvor mulighederne folder sig ud foran dig, der hvor du er bevidst om at kærligheden i dit liv først og fremmest kommer inde fra dig.

Hvor du ved at den måde du er i verden på skaber din virkelighed – og der hvor dit indre “offer” ikke længere er present, hvor dine dæmoner har lagt sig ned og dit hjertes stemme er den dominerende i dig.

Mellemrummet er også et sted hvor man ind imellem godt kan mærke rystelser fra fortiden, mærke at det ikke altid har været let, mærke hvordan det også var – på den rejse der nu er standset på en station der hedder Mellemrummet. Det er her du skifter transportmiddel, her du standser op en stund og mærker efter, hvem er jeg? hvor skal jeg hen? og hvad skal mit liv indeholde? når det er mig der sidder ved roret, og ikke smerte, overgreb eller strategier til overlevelse der bestemmer hvordan livet skal folde sig ud.

Vi har et valg. Jo vi har; selv om du siger jamen jeg valgte ikke at blive født ind i den familie eller i det miljø eller…. Fyld selv ud…..

 

– nej, men du har altid et valg om du vil blive boende der. Om du vil lade din sjæl dvæle der, om du vil rejse dig og folde det du har lært af at være der ud, eller om du vil lægge dig ned og svømme rundt i afmagten, smerten og blive i de andres definition af hvem du er. Hvilken undskyldning du end har for at blive der, for ikke at vælge på ny – så er der en anden vej – du kan altid vælge igen.

Lad ikke andre bestemme hvordan dit liv skal se ud – KOM MED – til Mellemrummet – her bestemmer du selv, sammen med Universet hvordan dit liv ser ud, her lytter du til dit hjertes stemme.

Min rejse har været lang og kroget, men nu er jeg her og det er både vildt og udfordrende. Det er smukt og ubrugt – det der ligger foran mig.

Jeg trækkes stadig ind i det gamle, skal stadig lære en masse om hvornår det er bedst for mig at sige JA eller NEJ – så sent som denne morgen fik jeg en lektion i det – og jeg er glad. Jeg mærker overvejende:

Glæde – Kærlighed

Overskud – Empati

Åbenhed – Tilgivelse

 

 

Hjertets stemme fylder i mit indre og alt hvad der følger med fra den universelle kraft jeg nu så tydeligt mærker i mit liv.

Jeg holder et foredrag d. 13.10.2018 hvor jeg vil snakke om det her med at lytte til hjertets stemme. Her vil du få konkrete redskaber til at gøre noget aktivt, du vil få inspiration til at forandre det der måske ikke fungerer for dig i dit liv og du vil helt sikkert gå hjem med en oplevelse af at alt er muligt.

Der er stadig billetter at få, det bliver holdt et sted her i København – hvor afhænger af antal billetter der bliver solgt. Inden længe åbner jeg for billetsalg på min mailliste så tøv ikke.

Jeg tænker min grænse er 100 mennesker…

Er du en af dem?

Ja da – selvfølgelig skal jeg med.

Jeg håber vi ses til en magisk eftermiddag i Oktober.

Tak fordi du følger med.

Kærlige visioner

Mona K

 

 

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *