Kærligheden er det vigtigste i verden. Det er kærligheden der kan ende krige, give liv, skabe god stemning, tilgive, forandre, udvikle, give omsorg og i det hele taget er kærligheden det menneskeheden har brug for at udtrykke mere af.

Hver gang du bliver vred, snerrer af nogen, bliver irriteret – så er der noget der blokerer for kærligheden.

Når du som forælder skælder og smælder på dit barn – så er kærligheden svær at få øje på. Dit barn føler sig hurtigt betydningsløst og mindre værd, hvis der skældes for meget ud. Og du blokerer for kærligheden.

Når du bekymrer dig unødigt, på baggrund af den viden du har om hvad der “måske” kan ske – så blokerer du for kærligheden. Frygt blokerer for kærligheden.

Hvis vi forestiller os at vi kan viske frygten væk – bare forestil dig det et øjeblik. Hvad ligger der så ofte bag frygten – et ønske om at kunne noget, et ønske om at være betydningsfuld, et ønske om kærlighed.

Og ikke kun kærlighed fra andre. Det handler om kærligheden på et helt generelt plan. Kærligheden indeni dig. Universets kærlighed til dig. Den kærlighed du tiltrækker og den kærlighed du mærker i dit liv. Er der plads til den? eller fylder frygt, mistillid, bekymring og for meget omsorg (forklædt som frygt) så der blokeres for kærligheden.

Jeg tror på at det du sender ud, er det du tiltrækker. Jeg tror på at universet støtter dig hele vejen, også når du ikke er opmærksom på det. Du kan altid vælge kærlighed. Hvis du kommer til at snerre af nogen, skælde ud eller ikke behandler dig selv ordentligt. Så kan du altid vende tilbage til kærligheden. Du kan bogstaveligt, trække vejret dybt et par gange, og fokusere (forestille dig ) lyset indeni i dig. Sig ordene:  jeg lader kærligheden fylde og åbner mit hjerte for universets guidning.

Du kan gøre det specifikt når du er kommet til at træde ved siden af, og lade noget blokere for kærligheden, eller du kan gøre det som en øvelse hver dag.

Prøv det 2 x om dagen i 21 dage – det vil forandre dit liv. det lover jeg dig.

I al kærlighed

God weekend til dig min ven.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *